LEIDERS IN DUURZAME VERANDERING

Wij begeleiden leiders en organisaties bij verbeteringen, veranderingen en transformaties naar inspirerende, duurzame en winstgevende bedrijven.

Bekijk de video

icon verandering

Leiderschapsontwikkeling

We inspireren medewerkers om hun beste zelf te worden. Zodat ze leiderschap nemen over zichzelf én de verandering. Onze aanpak richt zich volledig op het optimaal benutten van de diversiteit aan talenten binnen de organisatie. Verandering is een vast onderdeel van de nieuwe realiteit van bedrijven. Wij helpen onze klanten zelf te veranderen.

icon level

Inzicht in Leiderschap

Door leiderschap te stimuleren binnen álle lagen van de organisatie vergroot je de veranderkracht van je gehele bedrijf. Daarom hebben wij een methode ontwikkeld waarmee organisaties hun eigen veranderkracht kunnen meten. Zo weet je hoeveel verandering jouw organisatie aankan.

icon monitor

Start jouw Leiderschap

Verandering is een constante. Wij maken van mensen leiders. Want duurzame transformatie begint niet bij de nieuwste technologie maar in onszelf. Met behulp van onze methode en de People Change Scan maken wij de transformatie meetbaar, zodat de veranderdoelen echt haalbaar zijn.

Duurzame Verandering begint bij Bewustwording

Maak het onzichtbare zichtbaar. Realiseer zelf effectieve veranderingen binnen je organisatie op ieder niveau met de inzichten van de scan.

Inzicht in jouw Leiderschap

Vraag online de People Change Scan en wij bespreken de resultaten met je in een 1-op-1 coachingsgesprek van anderhalf uur. Het invullen kost slechts twintig minuten van je tijd. Het inzicht is eindeloos.

Vraag de People Change Scan aan
People Change Scan resultaat

Waar wil je Duurzaam Veranderen?

Inspirerende klantcase

Interview Petra de Ruiter, COO van Transavia

Interview met Petra de Ruiter, COO van Transavia, over haar ervaringen met de People Change Scan. Ze geeft een goed beeld van hoe die inzichten de samenwerking bij Transavia fit for the future maken.

Bekijk het interview

 

Lees verder | Bekijk alle cases

Deze sectorleiders realiseren zelf transformaties met de People Change Scan

Nu werken met People Change?

People Change Scan

Begin vandaag nog met de scan. Ontdek hoe goed je klaar bent voor verandering en verkrijg inzicht op het niveau van organisatie, team en leiderschap.

Alles over de Academy

Leer zelfstandig met de People Change Scan te werken. Word nu People Change Partner en start je transformatie.

Gratis e-boek

Download nu het gratis e-boek ‘De vijf geheimen van succesvolle verandering’