Inspirerend leiderschap

Geen transformatie zonder leiderschap

Leiderschap is bepalend voor organisatie transformatie en verandering. Maar hoe ga je als leider om met een veranderende wereld en hoe inspireer je een beweeglijk geheel? Wij helpen leiders nieuwe gebieden in hun denken te ontsluiten en bewustwording en visie te ontwikkelen. We beloven je transformatie. Je kunt dat enerverende proces van verandering alleen aansturen als je er zelf in gelooft. Als zelfbewust leider ben je inspirator en motivator van je eigen mensen. Om je daarbij te helpen, bieden we coaching en leiderschapstrajecten.

Visie en zelfbewustzijn

Leiderschap tonen in een veranderproces vraagt bewustwording en moed. De moed om een adembenemende stap te zetten en je bedrijf klaar te maken voor de toekomst. Om vertrouwde structuren te vervangen door scherpe visie en ruimte te geven aan een golf van individuele kwaliteit.

Iedereen kan leider, coach of inspirator zijn, maar niet iedereen is het ook. Hoe zit dat met jou? Hoe ziet jouw visie eruit? Waar zit je talent als inspirator? Heb je nog contact met de mannenbroeders en -zusters op de werkvloer? Schieten ze weg of hangen ze aan je lippen? Als je je eigen aandeel in een probleem niet onderkent, kun je ook geen deel zijn van de oplossing.

Leiderschapsontwikkeling

Een eigen visie uitdragen, coach worden, inspirator zijn – voor veel leiders is dat een ferme stap die begint bij bewustwording, het ontsluiten van nieuwe gebieden in je eigen geest en het ontwikkelen van nieuwe leiderschapsvaardigheden. Grote leiders kennen zichzelf door en door en zijn ontvankelijk voor nieuwe ideeën. Wij beschikken over training en coaching programma’s die dat bewustwordingsproces ondersteunen en in de praktijk toetsen.

 

Zelfbewust Leiderschap

People Change Leiderschap coaching is bedoeld voor mensen die de People Change Scan hebben gemaakt en die willen gebruiken voor hun leiderschap ontwikkeling om een succesvolle leider te worden.

Coachend Leiderschap

People Change begeleid en adviseert teamleiders en projectleiders om meetbare, winstgevende veranderingen op basis van de People Change Team scan en aanpak bij zichzelf en hun team te realiseren.

Strategisch Leiderschap

Wij begeleiden en adviseren leiders, directeuren, managers van organisaties om zichzelf verder te ontwikkelen, op basis van de People Change Team scan en strategische aanpak, zodat zij hun organisaties continue in de juiste strategische richting kunnen brengen.

Leiderschapsprogramma

Trainers hebben moeite genoeg om elf voetballers tot harmonieus presteren te brengen, maar in een organisatie heb je honderden getalenteerde balkunstenaars. Hoe krijg je die achter jouw visie? Hoe laat je hen dag in dag uit op de top van hun kunnen presteren en hoe zorg je dat zij dat blijven doen? Dergelijke vragen uit de praktijk van leden van raden van bestuur, directeuren en managers zijn onderwerp van dit traject, dat tot doel heeft je persoonlijke impact als leider van organisatie transformatie verder te ontwikkelen. De bijeenkomsten zijn bijzonder praktijkgericht zodat de opgedane kennis direct in de werksituatie kan worden toegepast. Ze zijn kort, krachtig, intensief, persoonlijk, emotioneel en inspirerend.

Durf je de confrontatie aan? In deze individuele besprekingen nemen we je People Change scan profiel door, werken aan bewustwording en visie, aan de plannen die je met de organisatie hebt, je eigen plaats daarin, de effectiviteit van je leiderschap. We vertellen hoe je ze voor jou en jouw ideeën kunt winnen en overtuigen. Wij blijven erbij als je het in de praktijk toepast. Als coach en als klankbord.

Hoever ben je in het proces van bewustwording? Welke vaardigheden behoeven aanscherping? Natuurlijk wil je jezelf graag toetsen in praktijksituaties op het van jou verwachte niveau. In dit traject leggen wij theoretische modellen uit over zelfbewust en inspirerend leiderschap in transformaties en bieden door de deelnemers zelf ingediende relevante GROW cases aan. Deelnemers coachen elkaar en geven feedback. Zo ontwikkelt iedereen zichzelf in praktische situaties en doet nieuwe kennis en vaardigheden op. Ervaren senior practitioners van People Change zijn als inhoudelijk deskundigen bij de bijeenkomsten aanwezig.

Start met de People Change Leiderschap Scan

De People Change Leiderschap scan geeft precies aan waar jij als leider staat, hoe jij het beste kunt samenwerken en wat een goede volgende ontwikkel stap voor je is. Meer over de People Change Scan vind je hier. Doe nu de scan….