LEIDERS IN DUURZAME VERANDERING

Wij begeleiden leiders en organisaties bij verbeteringen, veranderingen en transformaties naar inspirerende, duurzame en winstgevende bedrijven.

Leergang:

Strategisch Leiderschap voor Duurzame Verandering

Tijdens deze Leergang wordt je opgeleid als ‘veranderkundig coach en facilitator’ en wordt je toegerust om zelfstandig trajecten van leiderschapsontwikkeling in de context van organisatie ontwikkeling te ontwerpen, uit te voeren en te evalueren op resultaten & effecten.

Je krijgt tijdens dit intensieve opleidingstraject alle tools en veranderkundige concepten om binnen je eigen organisatie geheel zelfstandig als “veranderkundig coach” te fungeren.

Naast het werken met de People Change Scan en de veranderkundige modellen en aanpak werken we aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling die nodig is om de benodigde verandering of transformatie in de organisatie zodanig te begeleiden dat deze ook daadwerkelijk gerealiseerd wordt.

De leergang bestaat uit 3 blokken van 2-dagen met 1,5 maand ertussen. In de tussentijd werk je met de People Change werkboek, tools & methodiek.

Na afloop van de leergang ben je in staat om geheel zelfstandig met gebruikmaking van de People Change Scan, tools, methodieken en aanpak verander interventies en leiderschapsontwikkeling te ontwerpen, uitvoeren en evalueren. Je krijgt een People Change certificaat, People Change Practitioner, en mag de People Change Scan zelfstandig gebruiken.

Neem contact op met Rogier Offerhaus of Bert-Jan ter Hofte voor een vrijblijvende kennismaking.

Meld je aan voor een gratis kennismakingsgesprek!

Duurzame Verandering begint bij Bewustwording

Maak het onzichtbare zichtbaar. Realiseer zelf effectieve veranderingen binnen je organisatie op ieder niveau met de inzichten van de scan.

Inzicht in jouw Leiderschap

Vraag online de People Change Scan en wij bespreken de resultaten met je in een 1-op-1 coachingsgesprek van anderhalf uur. Het invullen kost slechts twintig minuten van je tijd. Het inzicht is eindeloos.

Schermafbeelding 2023-05-08 om 11.44.21

Leiderschapsontwikkeling

We inspireren medewerkers om hun beste zelf te worden. Zodat ze leiderschap nemen over zichzelf én de verandering. Onze aanpak richt zich volledig op het optimaal benutten van de diversiteit aan talenten binnen de organisatie. Verandering is een vast onderdeel van de nieuwe realiteit van bedrijven. Wij helpen onze klanten zelf te veranderen.

Schermafbeelding 2023-05-08 om 11.44.33

Agile Leiderschap

Door leiderschap te stimuleren binnen álle lagen van de organisatie vergroot je de veranderkracht van je gehele bedrijf. Daarom hebben wij een methode ontwikkeld waarmee organisaties hun eigen veranderkracht kunnen meten. Zo weet je hoeveel verandering jouw organisatie aankan.

Schermafbeelding 2023-05-08 om 11.44.42

Start jouw Leiderschap

Verandering is een constante. Wij maken van mensen leiders. Want duurzame transformatie begint niet bij de nieuwste technologie maar in onszelf. Met behulp van onze methode en de People Change Scan maken wij de transformatie meetbaar, zodat de veranderdoelen echt haalbaar zijn.

Waar wil je duurzaam veranderen?

Inspirerende Klantcase

Interview Petra de Ruiter, COO van Transavia

Interview met Petra de Ruiter, COO van Transavia, over haar ervaringen met de People Change Scan. Ze geeft een goed beeld van hoe die inzichten de samenwerking bij Transavia fit for the future maken.

Lees verder  |  Bekijk alle cases

Deze sectorleiders realiseren zelf transformaties met de People Change Scan

Nu werken met People Change?

People Change Scan

Begin vandaag nog met de scan. Ontdek je verandervermogen en verkrijg inzicht op het niveau van organisatie, team en leiderschap.

People Change Academy

Leer zelfstandig met de People Change Scan te werken. Word nu People Change Partner en start je transformatie.

Gratis e-boek

Zet een eerste stap! Download nu het gratis e-boek ‘De vijf geheimen van succesvolle verandering’ en bereid de verandering goed voor.